Skip to main content

Depot worden

Stomerij depot worden? Wordt een Stomerij Moelard depot!

Stomerij Moelard streeft ernaar zoveel mogelijk mensen in de wijde omgeving van Twente te bereiken. Hierdoor is Stomerij Moelard altijd op zoek naar nieuwe, succesvolle samenwerkingen met depots. Bij dit aanname en afgiftepunt binnen uw winkel kunnen klanten hun te reinigen artikelen afgeven en na reiniging op hetzelfde adres weer ophalen. Een “stomerij depot” kost u slechts enkele m2 en geen investeringen. Wij verzorgen alle materialen die nodig zijn voor de aanname van kleding en de verwerking ervan. Voor de door u verleende diensten ontvangt u een aantrekkelijk provisiepercentage. Dit percentage is afhankelijk van de te verwachten omzet in uw winkel, en zal nader met u worden afgesproken.

Open een stomerij depot in uw winkel en realiseer zo extra omzet zonder investering.
Voordelen:
– Stomerij klanten komen in aanraking met uw assortiment
– Extra service voor uw eigen klanten-
– Extra aanloop in de winkel
– Extra omzet door provisie
– Geen investering nodig
– Niet arbeidsintensief

Heeft u interesse om depot te worden van Stomerij Moelard? Neem dan contact met ons op en maak gebruik van de voordelen die Stomerij Moelard u kan bieden.
Voor meer informatie of een afspraak, belt u 0546-820433 en vraagt u naar dhr. I. Moelard. Of u vult het volgend contactformulier in en dan nemen wij contact met u op.