Skip to main content

Wie zijn wij

Stomerij Moelard is een toonaangevend textielreinigingsbedrijf dat is gevestigd in Almelo. Stomerij Moelard mag met recht een vakman op het gebied van stomerij genoemd worden. De winkel bestaat al ruim 30 jaar, over ervaring gesproken. Ook de grote en vaste klantenkring heeft goede ervaringen met Stomerij Moelard.

Het is al sinds 1985 een zogenaamde ‘warme’ stomerij. Dat betekend dat alle handelingen in de stomerij zelf plaatsvinden en dat er geen fabriek aan te pas komt. Alle spullen worden in eigen beheer gereinigd en gestoomd, dat betekent dat we geen fabriekskwaliteit afleveren. Alles blijft gewoon bij ons, dat is voor velen een veilig gevoel.

We hebben een 1-dags-service, voor 10.00 uur gebracht is na 16.00 uur  klaar. Dit geldt voor uw pantalon, kostuum, rok, overhemd etc.Ook voor dekbedden en gordijnen geldt een 1-dag-service. ‘s Morgens gebracht betekent ‘s middags weer gehaald.
Als professionele textielverzorger heeft Stomerij Moelard de specialistische kennis in huis en biedt u optimale kwaliteit en een perfecte dienstverlening. Wij beschikken over aangepaste apparatuur voor het zorgvuldig reinigen van de verschillende kwetsbare materialen.

Bij Stomerij Moelard kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service tegen concurrerende prijzen. Alle stomerijdiensten worden met persoonlijke aandacht verzorgd. Volgens een vriendelijk en veilig procedé voor uw kleding en het milieu.
We bieden onze services rechtstreeks en op vaste tijden aan bij onze partners in het bedrijfsleven en in heel Twente. Hierbij valt te denken aan fabrieken, garages, hotels, ziekenhuizen, maar ook horeca en instellingen.