Skip to main content

Bedrijven

Een groeiende groep bedrijven doet ook een beroep op ons voor het onderhoud van bedrijfskleding.

Aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding is een visitekaartje voor grote en kleine bedrijven en andere organisaties. Steeds meer bedrijven in de horeca en winkels, banken, tandartspraktijken, taxi- en begrafenisondernemingen en serviceverlenende diensten voorzien hun medewerkers dan ook van bedrijfskleding, al dan niet in de eigen huisstijl. Dit gebeurt enerzijds om uniformiteit en professionaliteit uit te stralen, maar ook bijvoorbeeld vanwege de strengere regelgeving, vooral op het gebied van hygiëne. Hygiëne bij de omgang met voedsel in de horeca of in winkels bijvoorbeeld.

En anderzijds om steeds verzekerd te zijn van fraai verzorgde, schone en frisse kleding, belangrijk is dat de kleuren mooi blijven en onderling niet van elkaar verschillen. Maar ook vanwege het enorme gemak dat men ondervindt van uitbesteding van dit steeds terugkerende werk. Het is duidelijk dat voor het behoud van de kleur, kwaliteit en uitstraling in veel gevallen de voorkeur heeft de kleding bij één stomerij te laten reinigen.

Een groot deel van de bij ons aangeboden bedrijfskleding bestaat uit uniformen, overals, stofjassen, t-shirts en dergelijke. We hebben een oplossing voor alle soorten vervuiling. We hebben de mogelijkheid om de kleding in diverse reinigingsvloeistoffen milieu vriendelijk te stomen waardoor we zeer intensieve wasbehandelingen kunnen voorkomen. Dit komt de levensduur van de bedrijfskleding ten goede. Stomerij Moelard werkt nauw samen met leveranciers van bedrijfskleding die u van gedegen advies kunnen voorzien bij de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding. Desgewenst voorzien van uw bedrijfslogo.

Stomerij Moelard is een uitstekend adres voor het reinigen van bedrijfskleding en wanneer wij dit voor u mogen verzorgen, kunt u rekenen op scherpe prijzen.
Wij kunnen de kleding bij uw bedrijf gratis ophalen en afleveren op nader af te spreken dagen/ tijden. Voor kledingreparaties en het vermaken van kleding (langer, korter, smaller, ritsen inzetten enz.) bent u bij ons aan het juiste adres. Ook verzorgen wij het wassen van hand,- en theedoeken, tafelkleedjes, servetten enz.

Service aan instellingen
Voor de textielverzorging van bewoners van zorginstellingen, zoals verzorgings- en verpleeghuizen hebben wij een speciaal servicemodel ontwikkeld. Persoonlijke stomerijservice aan huis voor iedere bewoner. Desgewenst kan centraal gefactureerd worden aan de instelling of individueel per bewoner. Ook heeft de Stomerij Moelard een nieuwe service: De gemaksdienst voor medewerk(st)ers van uw kantoor/bedrijf, zie Diensten “voor kantoren/bedrijven”.