Skip to main content

Overhemden service

Heeft u een hekel aan strijken, maar wilt u er toch onberispelijk uitzien?
Maak dan gebruik van onze overhemdenservice. Stomerij Moelard biedt overhemdenservice voor professionals die prijs stellen op een onberispelijk uiterlijk. Van professionals voor professionals dus, want onze aanpak onderscheidt zich nadrukkelijk van het wassen en strijken thuis. Door het wassen kunnen overhemden veel te lijden hebben. Kragen en boorden kunnen daardoor worden aangetast, kleuren kunnen vervagen en wit kan vergrauwen. Door een speciaal wasprogramma voor overhemden blijven door ons gewassen witte overhemden wit en behouden gekleurde overhemden hun nieuwe uitstraling. Door het gebruik van de juiste watertemperatuur en de juiste wasmiddelen gaat het textiel bovendien langer mee.

Bij thuis strijken kunnen vale, gladde randen ontstaan, die vooral bij donkere overhemden goed zichtbaar zijn. Dankzij het gebruik van speciale apparatuur, in combinatie met de juiste droging, doet dit zich bij onze overhemdenservice geheel niet voor. Het shirt wordt namelijk in model gebracht d
oor er warme lucht in te blazen. In combinatie met het restvocht in het textiel zorgt dit voor een subliem kreukvrij oppervlak. De kragen en boorden worden zorgvuldig, met speciale apparatuur geperst. Voordat uw overhemd wordt afgeleverd wordt het nog even gecontroleerd op onverhoopt achtergebleven vlekken.